28/11/06

Anthrax

Ahir a Andratx, amb la detenció del Batle, Eugenio Hidalgo (a la foto, el de l'esquerra)—un home al qual la sospitosa mà de la fortuna va fer guanyar la grossa de la loteria de Nadal i de Reis el mateix any—, i del Director General d'Ordenacio (quina ordenació???) del Territori, Jaume Massot (a la foto, el de la dreta), es va iniciar l'anomenada Operació Vora Mar.
Als cafès de molts de pobles de l'illa es parla avui d'un possible efecte dominó que afectarà a més batles, alts càrrecs i funcionaris d'arreu de l'illa. La Fiscalia Anticorrupció no descarta més detencions a les pròximes hores.
A "Balears al dia" el ridícul programa matinal d'IB3 ràdio, presentat pel gran imitador de Jimenez Losantos, Javier Alarcón, i en un perfecte castellà d'Albacete, sembla que s'ofenen de les detencions.
A la pàgina web de El Pais que es feia ressò de les detencions, un degoteig de comentaris fets des de Balears acusaven ahir a Ajuntaments com els de Calvià, Manacor, Son Servera o Santa Margalida entre d'altres, de corrupció generalitzada a l'àrea d'urbanisme.

Mentre tant les noves urbanitzacions no s'aturen. I la nova pàgina web de El Pais monta un mapa d'urbanisme salvatge en la qual mostra presumptes delictes ecològics duts a terme pel ja ex-batlle d'Andratx.
Mallorca i Eivissa estan afectades d'un càncer anomenat Ciment brut.

I encara que hi hagi més detencions per corrupcions urbanístiques, no crec (tan de bo m'equivoqui) que tomin tot el ciment que han aixecat de manera il·legal.
La justícia ha detingut, aquesta vegada, a presumptes corruptes. Però serà ara capaç de tirar abaix allò que legalment no hauria de ser allà? Serà capaç de retornar al paisatge, ara corromput il·legalment, el seu aspecte original?

Avui el cul fa bombolles a molts polítics i constructors. Estan cagats. La paranoia per més detencions i per saber si les conspiradores converses telefòniques que s'han mantingut a molts despatxos han estat gravades, s'està (suposadament) escampant arreu d'alguns ajuntaments de l'illa.

Aquesta paranoia afecta a una classe política molt determinada.
Les coneixem.
Tothom sap qui son.

16 comentaris:

neus ha dit...

Quan vaig escoltar la notícia vaig pensar en tu :)

Aviam quan s'escampa arreu i cauen tots els que han de caure.

Un petó!

Anònim ha dit...

El tema és molt greu. Jo som de Calvià i per aquí tothom sap el que hi ha. Però a molts altres pobles de l'illa passa. I la característica comuna dels ajuntaments d'aquests pobles és que a tots ell governa el PP.

èlsinor ha dit...

A per tots els corruptes, doncs.

Anònim ha dit...

Jajajajajajajaja.
Jaqme, això m'ha fet riure molt:
"Avui el cul fa bombolles a molts polítics i constructors."

Joan Vicenç ha dit...

He vist (com a visionari) les urbanitzacions penjades als costers del nostre litoral com a cau de gavines i dragons. El que no sé és si de la nostra espècie en quedava cap per veure-ho.

Anònim ha dit...

Sí, Jaqme, sabem qui són. Tan de bo, comenci a haver un poc de justícia i que alguna d'aqueixes bombolles li esclati en el cul a més d'un.

Anònim ha dit...

Tot això que esta succeint, a mi em suposa alliberar una mica de la mala llet que em generen els nostres governants ( amb les seves decisions, actituds, i inclús presència). Però i si resulta insuficient ? i no em refereixo a la quantitat de detinguts, que passaria si els nostres politics s’ajustessin a l’exposat en la normativa i legislació s’hauria acabat tot?. La nostra terra esta desprotegida tot es susceptible d’urbanitzar d’una manera o una altre ( inclús legalment). Així doncs la corrupció pot ser només una petita part del problema sinó compareu el nostre pla territorial amb qualsevol altre del nord d’espanya. http://www.conselldemallorca.net/platerritorial/planols/p1/700-2.pdf

Joan Vicenç ha dit...

És possible que el 7 del 7 del 77 n'Hidalgo, com a número de la Guàrdia Civil, hagués estat a sa Dragonera per a desmobilitzar als ocupants que aleshores protegien l'illa.
Feis-ne una projecció fins al dia d'avui i treis comptes.

Jaqme ha dit...

Fent comptes, Joan Vicenç, és molt possible! I és que se veu que aquest cadàver polític sempre ha estat en contra de la Natura.
Jo estic completament obsessionat amb aquest tema. Avui crec haver llegit tots els diaris de les Balears (Excepte el Mundo... ¿per què si tanmateix està ple de les mentides i obsessions del seu director?).
Ja veurem com acaba...

tile ceramic ha dit...

What a facinating article. I’m looking for a marketing expert to help with a project, could you help? Please come visit my site home improvement when you got time.

Costume jewelry wholesale ha dit...

Hello mate, I want to thank you for this nice blog. Would you mind telling me some secrets for a succesful blog ? Which could attract some visitors than it normally does. Please come visit my site wholesale give me any valuable feedbacks.

Mongonia Pashmina Shawl ha dit...

What a facinating article. I’m looking for a marketing expert to help with a project, could you help? Please come visit my site silk wool cashmere scarves when you got time.

Buy A Home ha dit...

I usually don’t leave comments!!! Trust me! But I liked your blog…especially this post! Would you mind terribly if I put up a backlink from my site to your site? I would love some feedback on my site home buying selling when you got time. Thanks.

House Moves ha dit...

Wow! Thank you! I always wanted to write in my site something like that. Can I take part of your post to my blog?
Please come visit my site checklist moving when you got time.
Thanks.

Anònim ha dit...

Baby tooth decay, protect infants children's baby tooth. Children’s oral care tips and guikdes.baby bottle tooth decay

Anònim ha dit...

Herniated disc symptoms, Herniated Disc Pain, treatment and developmental online guide. disc herniation