19/1/09

I saved the world today

Això va de veres.
Els polítics callen davant l'evidència.
La crisi serà CRISI i això només és la punta de l'iceberg.
Darrera la decadència de totes les grans civilitzacions hi ha hagut col·lapses mediambientals.
Som el sisè meteorit.

I ara deixo de cantar la sibil·la per ser eco d'una notícia:
El millor especialista en climatologia del món, Jim Hansen, que actualment treballa a la NASA, es va trobar amb Superman. El científic va ser directe i rotund.
-President, té quatre anys per salvar el món.

Després li va demanar que els USA prenguessin la iniciativa per evitar la major crisi que la humanitat (i la biodiversitat) hagin conegut mai.

Desconec la resposta de Superman, però esper que se posi la capa.

6 comentaris:

Jaqme ha dit...

La foto de Maria Moyà, feta a Nova York.

Moltes gràcies Maria!

neus ha dit...

aquests americans són capaços de creure's qualsevol cosa, d'esperar qualsevol cosa... el dia que Obama els digui que no pot volar hi haurà un bon daltabaix!

EQMEVD ha dit...

Doncs jo espero que la capa no la faci servir per fugir...

Unknown ha dit...

Si, si, no li queda res. Avui he tingut el plaer de escoltar un grup de Gospel, The Sunset Travelers, cel.lebrant el dia de Dr. King. I el que cantava ha resat per N'Obama, la gent s'aixecat de les cadires resava i aplaudia emocionada. Aixo ha estat a Memphis al National Civic Right on varen matar en Martin Luter King.

La foto molt bona , je je je...

Jaqme ha dit...

Maria: Sempre te dic que t'has d'obrir un blog per contar-nos tot això!!! No me pots fer més enveja. Avui proposaré venir. La ruta 66 passa prop de ca teva?

Anònim ha dit...

La ruta 66 va de est a oest, pero no se on comenca i crec que acaba a Los Angeles. No passa per Louisiana. A USA les carreteres que acaben en numeros parells son les que van de E a O i les que acaben en impars son les que van de N a sur.