30/11/07

Causa-casualitat

Se que fa dies que no escric aquí.
Massa feina, supòs.

Elquemaietvaigdir m'ha enviat un meme, que primer no volia publicar i que al final publico censurat.

Hi ha coses que no vull que algunes persones que em llegeixen sàpiguen res de la meva vida. Hi ha coses que amago per no descobrir la meva identitat. Tu ho saps.
A Elquemaietvaigdir li vull donar les gràcies per passar-m'ho.
Però no només per això.

Aquí va:

1- Jo fa deu anys enrera -> Dia 27 de novembre de 1997... Circumstàncies generals: estudiava segon de carrera. Era dijous, dia de festa en el pis d'altres estudiants o en propi. Em sentia lliure i tenia eufòria crònica. Llegia, cada vespre, "Otras Inquisiciones" de Borges i em creia ser el centre del món.

2- Jo cinc anys enrera -> Dia 27 de novembre de 2002... Després de passar bona part de l'any anterior a l'estranger fent d'estudiant Erasmus vaig tornar a l'illa. Em recordo perdut i sense saber cap a on encaminar la meva vida. Havia acabat la carrera i estava a punt d'iniciar un doctorat que no he acabat encara.

3- Jo fa un any -> 27 de novembre de 2006... Feia pocs mesos que havia entrat a treballar a una tele. Informatius. Feia guàrdia davant els jutjats de Manacor. Esperàvem acompanyats per una multitud de premsa l'arribada de Pedro J. Ramirez per declarar en contra de Jaume Sastre pel tema de la piscina. De cop, algú va rebre una telefonada al mòbil: el batle d'Andratx ha estat detingut per corrupció urbanística. Ja fa uns anys que he tornat al poble, on ara visc amb Ella. Va resultar que la dona de la qual m'havia d'enamorar era la meva millor amiga. Clar, una especialista en psicoanàlisi. Llegesc Emily Dickinson, i com cada novembre em proposo ser el primer traductor dels seus poemes complets al català.

Ahir -> (dilluns, 26) Continuo a la tele. Ahir vaig estar treballant en la redacció del reportatge que hem d'entregar dilluns. Havia d'anar a Ioga però al final vaig decidit quedar a casa, aprofitant la pluja, i tocar la guitarra a l'estil Cohen: "Dance me to the end of love" en versió acústica, a la meva manera (en Krahm ho sap). Estic content.


5- Avui -> (dimarts, 27) Al matí: una coa per l'informatiu, no hi havia temps de mes. Al capvespre recerca de nova informació relativa al cas i editat per l'informatiu del vespre. Ens truquen de la redacció i ens donen l'enhorabona per la notícia. Visit a I. i a P., perquè ella ha d'obrir un blog per un curs que fa. Li ensenyo a obrir i usar el Blogger. Necessit Ioga urgent. Hi vaig. Ansietat durant bona part de la classe. Afortunadament al final em tranquil·litzo i surt renovat.

6- Cinc cançons -> People are strange, dels Doors; Famous Blue Raincoat, de Leonard Cohen; Se Glisser, de Marcel Cranc; Where is my mind, dels Pixies; River Man, de Nick Drake.

7- Cinc llocs per visitar -> (i als que vull tornar) Roma, Nova York, Costa Rica, Saguenay (Quebec), Copenhague.

8- Cinc coses que m'agrada menjar/beure -> Vi negre (i també de cada dia més), tomatiga seca, hummus, aigua i qualsevol plat del restaurant Pirandello.

9- Cinc joguines preferides -> Som un boig dels gadgets!!!! la Nikon D80, la Wii, Internet, el nou Ipod nano i sí, val, el llibre en general que si no...

10- Cinc distribucions de GNU/Linux preferides -> No parlo japonès, ho sento.


I com que ara l'he de passar a tres persones, el passo a dos blogaires que han acompanyat aquest blog quasi des del principi: Buk, que espero que el faci en format haikai. I Elur.
També el passo a un glòbul vermell que viu a Madrid: Hematie

9 comentaris:

Jaqme ha dit...

Per cert, ja hi ha nou capítol a les eleccions per a una novel·la.
Per si voleu votar.

neus ha dit...

:) se m'ha girat feina! a veure si la mem�ria no em falla.

Plou a ses Illes?? oooh... quina envegeta!!

un pet�

EQMEVD ha dit...

Glups.
Gràcies ;)

When youre strange
Faces come out of the rain
When youre strange
No one remembers your name

Buk ha dit...

Apa, missió meme acomplerta hehehe

Hematie ha dit...

Este Eritrocito madrileño te agradece la sorpresa.

Habrá que hacer memoria :)

neus ha dit...

deures fets!!

Krahm ha dit...

Sense la teva forma particular d'interpretar les cançons, no series en Jaqme. :)

O més ben dit: en Gadgetto-Jaqme.

EQMEVD ha dit...

i com sonen?

TENDER EPITHELIUM ha dit...

CAUSAlitat, sempre!!!!!