20/12/06

El manual del PP


No m'agrada gens escriure posts sobre els mediocres polítics d'aquestes illes.
Però davant el xou que està muntant el Partit Popular de les Balears, aquest blog no vol callar.

Només un poble ceg (i curt) no es manifesta quan els seus polítics, que són aquella classe de persones que triam cada 4 anys perquè ens governin (i per cobrar un bon salari que pagam entre tots) mostren de manera evident la seva corrupció. Aquest blog no forma part d'un poble ceg (i curt). Per tan aquest blog es manifesta.

El tema de l'urbanisme i de la màfia que s'hi amaga al darrera a molts ajuntaments de les illes, com ara els de Calvià, Palma, Santa Margalida o Son Servera, és evident per tots els ciutadans de les Illes Balears, i els diaris en van plens. Per cert tots aquests ajuntaments (i n'he deixat de citar) estan governats pel PP.

No cal recordar el que va passar a Andratx fa poc. A arrel d'això, ara s'ha filtrat a la premsa la conversa que van mantenir el Conseller d'Interior del Govern Balear, José María Rodríguez, i l'ex-batle d'Andratx, Eugenio Hidalgo, dues hores abans de la seva detenció. L'he posada íntegra als comentaris d'aquest post perquè aquells que ho volgueu, la pogueu llegir.

Al PP se li veu el manual de partit. Aquest manual, com a primera norma, diu que quan t'ataquen, i més si t'ataquen essent culpable, t'has de fer l'ofès. És més, t'has d'ofèndre completament i atacar a tot aquell que no afirmi el mateix que tu, encara que sabis que sigui fals. Aquesta norma també afirma que el que has de fer quan t'ataquin és dir fins a la sacietat la teva veritat, que maldament sigui inventada, els xotets de corda de l'opinió pública és susceptible de creure.
L'aplicació d'aquest manual es va iniciar durant els fets posteriors a l'11-M i torna a passar a Andratx i al sí del Govern Balear.

La conversa telefònica entre Rodríguez i Hidalgo no deixa dubtes de que el Conseller d'Interior avisa a l'ex-batle d'Andratx de que aquell matí, o si no ben aviat, el detindrien. Si això no és un delicte per tràfic d'influències i un delicte d'encobriment de delictes, que algú m'expliqui que és.

Si visquéssim en un país amb una democràcia madura i forta, Rodríguez ja hagués dimitit, o l'hi haguessin pegat una cossa al cul.
En comptes d'això, però, ha agafat el manual del PP i l'ha rellegit. Com el President Matas.
Ara, ho sabem, es faran els ofesos. Admetran que Rodríguez va avisar al batle d'Andratx, i s'indignaran perquè els acusen de corruptes.
Diran que qui els ataca no és la justícia o la democràcia, sinó l'oposició i tota la premsa (cal dir que no consider premsa a "El dia del Mundo").
El botxí un cop més es farà la víctima.
Com afirma el manual.
Són molt bons complint ordres.

10 comentaris:

Jaqme ha dit...

Gràcies a www.tribunamallorca.org
a continuació es reprodueix la conversa intervinguda per la Guardia Civil per ordre del jutge Latorre. La mantingueren el conseller d’Interior, José María Rodríguez, i l’aleshores batle d’Andratx, Eugenio Hidalgo el día 27 de novembre a les 8.11 hores.

Hidalgo: Si, buenos días.

Rodríguez: Eugenio buenos días soy José María Rodríguez, no te preocupes ya tengo yo articulada una cosa, lo que ocurre es que hemos de esperar a ver que nos dicen ¿no?, porque tampoco no… la información es que sería hoy, pero no sé, hay que esperar acontecimientos.

Hidalgo: Por eso a ver, vamos a estar tú y yo, no sea que…

Rodríguez: Efectivamente.

Hidalgo: No sea que nos hayan…

Rodríguez: Metido el miedo en el cuerpo. Efectivamente.

Hidalgo: Yo estaba pensando José María, tú sabes que, yo hoy a las 7 ya te llamaba.

Rodríguez: Tenía el móvil apagado.

Hidalgo: Porque claro también pensamos, habíamos dicho antes de hablar la conversación última, que a las 11 de la mañana quedábamos hoy en el gabinete de presidencia, el presidente, tú, Perera y yo, si mal no recuerdo.

Rodríguez: No pero, esto tenemos que hacerlo, es que yo tengo que llamar a Perera ahora.

Hidalgo: Llámale.

Rodríguez: Para decirle que esté pendiente a ver que pasa, Porque claro, yo tampoco, a ver si me comprendes, lo que sabemos, no sabemos de qué va el tema. Entonces bueno. Yo creo que todos lo que tenemos que hacer claro, hay que esperar a que mueva ficha, que tiene que mover ficha, si no mueve ficha no pasa nada.

Hidalgo: Claro por eso yo creo que si yo oigo alguna noticia, la oirás tú antes o igual que yo.

Rodríguez: Yo lo que pasa es que yo tengo mi móvil abierto para siempre igual que tú y nosotros cada x tiempo nos iremos llamando, me oyes, si acaso.

Hidalgo: Tú de todas formas prepárame la instancia.

Rodríguez: No te preocupes está preparado todo.

Hidalgo: Y la instancia de baja en el partido.

Rodríguez: No te preocupes, con que lo diga es suficiente. Lo que pasa es que hay una cosa, voy a hablar con Perera, me oyes, para preparar, para que esté pendiente, para coger el auto en mano, porque también hay que ver qué dice, me oyes.

Hidalgo: Exactamente.

Rodríguez: Tú suponte que todo el material vaya en contra del otro, hay que mirar esa situación también.

Hidalgo: Claro, no sé yo que los dos estamos en el mismo paquete.

Rodríguez: Bueno pero vamos a esperar.

Hidalgo: Perdona que no me he interpretado bien, en el mismo barco, tú y yo de partido,…

Rodríguez: Si pero quiero decir con esto que sea el director general y no seas tú, me explico.

Hidalgo: Por eso.

Rodríguez: Si el cargo va contra aquel, nos toca de refilón pero no es igual, eh!

Hidalgo: Y aguantaremos a ver cómo salen las cosas.

Rodríguez: A ver cómo salen las cosas.

Hidalgo: Yo espero noticias suyas

Rodríguez: Un abrazo, adiós amigo, adiós.

Hidalgo: Adiós

Anònim ha dit...

El millor manual que té el PP és la fluixa oposició que manetja el Psoe, que no és capaç de mobilitzar el poble. Tampoc ens hem d'enganyar, el nostres ciutadans són de dretes i a més amb poc sentit de país: aborreixen la llengua, la terra, les costums... volem ser colonitzats. Aquí ningú s'hen alça una cella, menys els del PP que ben segur ja li preparen un homenatge. Manda huev....!!

èlsinor ha dit...

Al País València ja hi estem molt acostumats a tot açò des de l'època de Zaplana, i ja fa més d'un parell d'anys que dura el culebró de Fabra, el president ppero de la Diputació de Castelló, al club del qual s'acaba d'unir el batlle ppero de Vila-real, Manuel Vilanova.

Buk ha dit...

Totalment d'acord amb el que dius, Jaqme.
Costa de creure que aquesta gent tingui encara tants seguidors...

Un indígena ha dit...

Una de les característiques de la màfia és que, més enllà de fer negocis poc clars, treballa en connivència amb altres estaments que li permeten fer la seva: policia i justícia. A Mallorca no ho sé però a Eivissa ho tenen tot ben lligat. Suposo que els responsables del cas Andratx (i la resta d'ajuntaments) poden estar ben tranquils. Saben que la justícia farà "el que ha de fer". Capisci?

èlsinor ha dit...

Hui Forges publica una vinyeta boníssima sobre el tema: http://www.elpais.com/recorte/20061221elpepivin_1/XLCO/Ges/20061221elpepivin_1.jpg

Anònim ha dit...

us remeto al web de Mesquida:

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/34192/#comments

si jo fos per Mallorca m'hi apuntaria

sap greu que els límits de les circumstàncies et facin parlar de política, Jaqme

a mi també m'agrada el teu blog

e

Anònim ha dit...

No avergonyir-se de parlar de política, sols de les circumstàncies.
I si voleu rebaixar la vergonya i demostrar la ràbia i la indignació que vos provoca tot plegat, dissabte 23 a les 12h, hi ha una cacerolada davant el Consolat de mar. És un mínim, però és un és.
Salut!
PS: Disculpau per la convocatòria si aquest no és el lloc més adequat…

Joan Vicenç ha dit...

Demà dissabte, 23 de desembre, a les 12 hores del migdia hi ha una cacerolada molt necessària i urgent davant el Consulat de Mar. Podria ser la primera passa per prendre'l. Endavant!

Jaqme ha dit...

Anonymous: Estic segur que l'Atlàntida és el lloc més adequat per publicitar cacerolades. És més, ara mateix en faré un post!