21/4/05

Vitamines exteriors

Ahir vaig llegir una notícia que em va fer tremolar. Aquests col·lonitzadors no tenen límits contra nosaltres. Ara volen eliminar Filologia Catalana de les Univestitats!!!! I després què ve? Ens confinaran dins reserves per no molestar als invasors??? De veres renec de ser español. Som català de Mallorca i tenc l'autoestima suficient com per dir-ho ben alt!
I mentres aquí ens volen anihilar, als USA (que no tot és Bush) han estrenat una boníssima plana a la xarxa que us recoman: www.nacs-catalanstudies.org
Per cert no són els únics, a Praga hi ha una gent fantàstica amb una gran pàgina: www.epep.cz
Visitau-les. Pujen l'autoestima.

He copiat la notícia de vilaweb:

La Societat Catalana de l'Amèrica del Nord estrena web

Arran del primer Col·loqui d'Estudis Catalans a l'Amèrica del Nord es va fundar, el 1978, la North American Catalan Society (NACS). Aquesta entitat és formada per professors, alumnes i estudiosos dels EUA i el Canadà interessats per la cultura catalana des del punt de vista literari, lingüístic, històric, antropològic, etc. Per estendre i promoure els estudis de catalanística al nord del continent americà, la NACS organitza periòdicament col·loquis i simposis, i publica la revista científica Catalan Review: International Journal of Catalan Culture. Aquesta setmana la NACS ha estrenat domini a internet i pàgina web, amb informació de l'entitat i dels membres, amb accés a la revista i amb un butlletí.
Actualment hi ha cinc universitats nord-americanes amb lectorat de català.